bliv klogere på hvordan vi udfører

tagrens

Vi siger

"Alle nyder at se på et pænt og velholdt hus med et flot rent tag."

Alle der har set ud over byens tage kender til problemet
med alger og mos

Tagrensning

Alle der har set ud over byens tage kender til problemet med alger og mos.

Tagene kommer let til at se gamle og triste ud, samtidig med at der er fuld fart på nedbrydningen. Det handler derfor ikke nødvendigvis kun om forfængelighed, der er samtidig også en stor økonomisk gevinst at hente, ved en forlængelse af tagets levetid.

Det til tider fugtige danske vejr giver fantastiske forhold for alger og mos. Fugt er betingelsen for alger, der senere giver næring til mos og lav. Sporene fra mos og lav graver sig ned i taget, hvilket på længere sigt kan medføre frostsprængninger og forvitring.

Tagrensning er en let måde at bevare eller endda øge husets værdi på.

Alle fordelene:

Få renset, algebehandlet og imprægneret så tagets levetid forlænges samtidig med at det holdes pænt.

Rensning med højtryk

Med udgangspunkt i jeres tags materiale og kondition, giver vi jer en professionel vurdering af hvilken rensemetode der skal bruges.

Beton, tegl, stål, dekra, tagpap og naturskifertage kan som regel altid renses med højtryk.

Eternittage er gennem tiden fremstillet med forskelligt indhold og kvalitet. Det betyder at der skal bruges ekstra miljø foranstaltninger for højtryksrens, alternativet er at skrabe taget med en mos skraber efterfulgt af 1 -3 algebehandlinger.

Algebehandling af tag

Vi udfører algebekæmpelse/desinficering på alle typer tage eternit, stål, dekra, plast, tagpap, skifer, tegl og betonsten.

Algemidlet bliver lagt ud som et skumlag, den synlige virkning på alger kan ses efter 5 – 8 dage, men tag med meget mos og lav tager det 1 – 6 måneder, alt efter vind og vejr.

I tilfælde med et tykt lag af mos og lav, der ikke kan renses, anbefaler vi at det bliver fjernet med en mos skraber, hvorefter vi giver det 1 – 3 algebehandlinger.

Vi bruger altid de bedst egnede midler til opgaven, med hensyntagen til miljø og omgivelser.

Få et godt tilbud samt et års abonnement hvor vi automatisk efter forudgående henvendelse kommer og giver taget en algebehandling.

Imprægnering af tag

Imprægneringen har ekstremt hydrofobiske egenskaber der giver en åndbar overflade, der samtidig holder vand og fugt ude af tagbelægningen. Det minimerer frostsprængninger og forvitring, samtidig med at fugt, der er vækstbetingelser for alger og mos, nærmest fjernes. Taget får sin selvrensende effekt igen. Vi giver 10 års produktgaranti på imprægneringen, hvis i samtidig tegner årsabonnement på algebehandling.

Kan du se forskel?