bliv klogere på hvordan vi udfører

Miljørigtig grafittirens

Vi siger

Har i haft besøg af en kreativ kunstner, der ikke har fundet det rette sted at udøve sine evner

Det blæser vi på!

Vil i gerne have fjernet graffiti og belægninger på en miljørigtig måde, er hjælpen på vej.

Miljørigtig graffitirens

Med vores  sodablæseanlæg fjerner vi graffiti og belægninger. Vi har mange forskellige blæsemidler og metoder, der bruges alt efter underlag og det der skal fjernes. Blæsemidlerne og metoderne vi bruger, favner så bredt så selv alt fra det trykte brevhoved på jeres brevpapir, til et tykt maling på jeres stålkonstruktion, kan fjernes.

Vi blæser og behandler på alt fra bindingsværk, hårdtræ, marmor, statuer, granit, aluminium, kobber, bronze, rustfri- og sort stål, glas, klinker, fliser, beton, kalksandstensfacader og udsmykninger, murværk, pudsede vægge med skimmelsvamp osv.

Vores sodablæse anlæg har utallige anvendelsemuligheder.

Har båden fået glasfiberpest/osmose?

Har båden fået et angreb af osmose, så man derfor skønner, at det er så omfangsrigt, at der kun er en vej tilbage, så har vi midlerne og metoderne.Typisk blæser vi den boblende overfladebelægning væk med anvendelse af specialsand, hvilket gør, at alle hulrum i laminatet renses og blotlægges.

Tilbud og samarbejde

Ring og lad os få en snak om jeres spændende opgave. Vi kommer gerne og foretager en prøveblæsning, for at vi sammen kan se resultatet og for at få lavet et retvisende tilbud.