bliv klogere på hvordan vi foretager

Flise-rens

Vi siger

"Ingen opgave er så ringe, at den ikke fortjener at blive lavet ordentligt"

Har i svært ved at finde flotte farver og mønstre i jeres indkørsel eller på terrassen?

Fliserens

Har i svært ved at finde de flotte farver og mønstre i jeres indkørsel eller på terrassen? Der er gået nogle år siden at stenene er blevet lagt, buske og træer har vokset sig store og flotte, det har givet læ og skygge så vind og sol ikke kan holde stenene tørre. Alger kræver fugt og næring, som der er en del af i vore skandinaviske omgivelser. Efter blot et år eller to, uden at der gjort noget ved alger er der rigeligt til at flisepest, mos og lav har de rigtige vækstbetingelser.

Ring og lad os hjælpe med at finde det unikke frem i jeres fliser igen!

Vi renser med professionelt udstyr på en skånsomt og effektivt måde hvor skidt, alger, mos, flisepest mm. fjernes fra fliser og fuger. Indkørsel og terrasse vil igen fremstå lys, flot og præsentabel.

Vi tilbyder også at fjerne mere genstridige dybereliggende pletter, som for eksempel fedt, olie, rust og maling, samt diverse kalk og “salpeter” udtrækninger. Dette kan gøres med miljøvenlig kemi, eller med vores miljørigtige sodablæseanlæg.

Afrensning af træterrasser

Har terassen fået lov til at passe sig selv i så lang tid, så at den er blevet en glat, slimet skøjtebane, der er trist at se på?

Den fugtige tid har sat sig sine spor og laget af alger og snavs er vokset år for år. En rensning af træet klarer problemet. Lad os rense og algebehandle din terrasse, så den igen kan fremstå flot og indbydende.

Hårdtræ og komposit-terrasser renses med vand ved passende højtryk. Vi bruger et special-rensehoved, der med en forstøvet vandstråle nænsomt fjerner skidtet samtidig med vi undgår utilsigtede renseringe og streger.

Har hårdtræet fået en uhensigtsmæssig overfladebehandling, der ikke kan renses af med højtryksvand, har vi mulighed for at rense den med vores miljørigtige sodablæseanlæg.

Bløde træterrasser, typisk trykimprægneret fyrretræ, kan også renses af med vand og specialdyse, men oftest vil træet rejse sig og give en stikkende overflade.
Dette afhænger af træet kvalitet og kondition. Alternativt anbefaler vi en kombination af mekanisk afrensning med roterende rensebørste og lavtryks vand.

Vi kommer selvfølgelig gerne ud og tager et kig på jeres terrasser og tilbyder i samme ombæring en gratis prøverens, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der lige netop passer jeres behov.

Algebehandling

Efter vores effektive afrensning får belægningen en miljørigtig algebehandling, derefter anbefaler vi en imprægnering.
Vi udfører algebekæmpelse/desinficering på alle typer terrasser, fliser og belægninger såsom plast, trykimprægneret og hårdt træ, stål, skifer, tegl og betonsten.

Algemidlet bliver lagt ud som et skumlag, og ved belægninger der ikke er nyafrensede, kan den synlige virkning på alger oftest ses efter 5 – 8 dage.

Vi bruger altid de bedstegnede midler til opgaven, med hensynstagen til miljø og omgivelser.

Imprægnering

Fugtigt træ og beton nedbrydes i overfladen. Frostsprængninger, vejr, slid, alger, mos og snavs giver et selvforstærkende, nedbrydende lag.
Undgå dette med en imprægnering, hvor vi her giver 10 års produktgaranti, hvis i samtidig tegner et favorabelt årligt abonnement på algebehandling.

Vi bruger miljørigtige imprægneringer som har ekstrem vand- og smudsafvisende effekt. Imprægneringen trænger ned i underlaget og holder fugten på et minimum, hvilket kraftig reducerer levevilkårene for mos, alger og biologisk vækst.
Vi har forskellige imprægneringsmidler til både komposit, træ og beton, og hvilket middel vi anvender afhænger af opgaven og underlaget.

Vi kan også tilbyde at behandle med et fotokatalysemiddel, på flisebelægninger og natursten. Produktet skaber en flot og ren overflade på underlaget, samtidig med at det giver en vedvarende selvrensende effekt.

Før fliserens FØR
Rensede fliser EFTER