bliv klogere på...

klinkeRens

Vi siger

"I et almindeligt bad bliver der hvert år ca. afgivet 200 g. hudfedt pr. person, brugt flere liter sæbe og oven i det sætter der sig en masse kalk i overfladen."

Enhver der har en bruseniche kender den dårlige samvittighed med rengøring!

Klinkerens i bruseniche og baderum

Kalk, fedt og snavs har taget overhånd, pludselig er den sorte skimmelsvamp kommet til syne i fugerne.
Man tænker at det lige kan klares på en lørdag formiddag, men som vi kender det, så det går bare ikke lige altid så let.

Med den baggrund har vi igennem de sidste par år udviklet et koncept, hvor vi kommer ud og renser baderum og klinkearealer.

I baderummet er det altid værst i brusenichen. Her bruger vi en bred vifte af kombinationer af mekanisk rensning samt affedtning og afkalkning. Kombinationen afhænger af underlaget, om der er klinker, glas, linoleum, vinyl, puds mm., vi skal rense på.
En hård ridse og syrefast klinke kan måske rengøres med en mekanisk kalk skrab og 3 – 5 omgange affedtning og afkalkning, mens en marmor klinke eller vinyl der kun tåler mild behandling, skal renses med skurepads mellem 10 -20 omgange.

Med tanke på miljøet har vi plukket rensemidler fra forskellige producenter. Nogle er svanemærkede andre er lidt stærkere. Fælles for opgaverne er at vi bruger mildest mulig kemi og kun når det er nødvendig.

Køkken alrum - Gangarealer

Er du også irriteret over at det flotte klinkegulv er blevet møgbesværligt at holde rent ?

Vores huse er ofte indrettet sådan, at vi har et lækkert køkken alrum, med et stort vinduesparti og klinker på gulvet. Vi kan se de flotte sorte, blanke klinker i sollyset…  i hvert fald de første år.

Men efter nogle år begynder det at blive det vanskeligt at holde gulvet rent, hver gang klinkerne er blevet vasket står det flot, men hurtig kan man se aftryk af fødder, poter mm igen.

   ” Førhen vaskede vi gulv en gang om ugen, nu skal det vaskes tre gange og det ser stadig beskidt ud “

Alle rengørings / plejemidler til gulve indeholder en form for sæbe eller olie. Det er vi jo glade for, fordi at det gør det lettere at vaske gulv uden vaskestriber og fordi at vi gerne vil beskytte klinkerne når vi spilder på dem.

Hver gang vi vasker gulvet lægger vi et lag olie/sæbe ud.

Disse hundredvis af lag skal fjernes før end jeres klinker bliver flotte igen.

Med respekt for underlaget, giver vi det en gang klinkerens, hvor alt olie, sæbe og snavs fjernes skånsomt men effektivt.

Efterfølgende kan klinkerne imprægneres.

Forventningsafstemning

Når vi mødes ude hos jer, er det godt for os at vide hvilke rengøringsmidler og behandlinger, i bruger og har brugt til jeres klinker.

Det er yderst VIGTIGT for os er at vide, om i på noget tidspunkt har givet jeres baderum nanoprodukter eller imprægnering, har i det kan det i nogle tilfælde været svære at rengøre.

I sjældne tilfælde kan klinker/fliser være ødelagte. Det kan være af syre/afkalkningsprodukter eller hvis baderummet ikke har været gjort rigtigt rent inden brug af nanoprodukter. Er vi i tvivl om resultatet udfører vi gerne en prøverens på et mindre område, for at vi har samme forventninger til resultatet.

Skimmelsvamp / Sorte pletter / Gummifuge

Når baderummet er renset, sker det ofte at de sorte skimmelsvamppletter kommer til syne i både mørtel og gummifuge.
Vi har forskellige produkter til de forskellige typer fuger, som dræber svampene og lysner, eller helt fjerner pletterne. Siliconefuger der har pletter og samtidig har sluppet klinkerne, anbefaler vi at udskifte.

Vi kan også udskifte jeres gummifuger.

Imprægnering

Efter afrensning anbefaler vi en imprægnering.
Vores normale marmor-, klinke- og betonimprægnering er baseret på vand og 100 % miljøvenlig.
Produktet indeholder ingen miljøskadelige stoffer.
Den er 96% diffusionsåben, og af udseende er den transparent og giver ikke nogen farve/glans forskel.

I særlige tilfælde hvor klinker har fået et mat udseende og en overflade med syreskader og lignende, kan vi bruge en wetlook-imprægnering, som frisker farverne op igen.

Produkterne er olie- og vandafvisende og har unikke fordele til baderum. Hudfedt og sæberester afvises let og det bevirker desuden, at kalk og okker har sværere ved at befæste sig på underlaget.

Rens af gamle klinker eller udskiftning til nye

Er de en prisforskel ?

Vores pris for rensning, skimmelsvamp bekæmpelse og imprægnering på et normalt badeværelse på 12 pr. m2  ligger i lejet mellem 3600 kr og 6600 kr. Alt efter klinketype og renseteknik.

Hvis man går ind på www. murerpris.dk/badeværelse kan man tjekke prisen for udskiftning af klinker på 12 m2. Som man kan se ligger prislejet mellem 30000 kr og 115000 kr alt efter om det er et standard eller luxus badeværelse. 

Vi er rigtig glade for at kan tilbyde jer den mulighed der ligger i at få renset jeres klinker frem for at udskifte dem. 

Ring for uforpligtende råd vejledning og tilbud på 31315475