bliv klogere på...

Algebehandling

Vi siger

"Med en algebehandling hjælper du din bolig med at holde sig flot og sund langt ud i fremtiden."

Trænger taget til at få fjernet mos og alger, samtidig med at i gerne vil sikre jer at boligen bliver holdt flot og sund langt ud i fremtiden?

Algebehandling

Trænger taget til at få fjernet mos og alger, samtidig med at i gerne vil gerne sikre jer at boligen bliver holdt flot og sund langt ud i fremtiden?

Algebehandling er en nem og effektiv måde at gøre det på. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i tagets små revner og suger vand til sig. Når frosten sætter ind, udvider rødderne sig, hvilket kan føre til frostsprængninger i både tagsten og tagplader. Større puder af mos kan samtidig løfte tagbelægningen og være årsag til, at vand trænger ind under taget og forårsager fugtskader.

Mos og alger er derfor medvirkende til at nedsætte levetiden på dit tag. Jo længere tid alger og mos fået lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling. Derfor anbefaler vi at få algebehandlet med 1 – 2 års mellemrum. 

Det er en god investering, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

Få et godt tilbud, samt et serviceabonnement hvor vi automatisk, alt efter tilvalg gerne kommer ud og giver både tag, facade, terrasse og fliser en algebehandling. Vi kontakter jer naturligvis altid inden, så i ved at vi kommer forbi. Abonnementet er ikke mere bindende, end at det altid kan opsiges ved vores henvendelse angående næste behandling.

Vi tilbyder også tagrenderens på abonnement.

Spar penge med nabo rabat

Trænger naboernes eller andres bolig i nærområdet også til en gang algebehandling så giver vi  rabat til jer begge hvis i bestiller algebehandling sammen. Blot er det et krav at vi kan behandle jeres boliger samme dag.
I har gjort salgsarbejdet og vi sparer kørsel mm. Det giver os mulighed for at gøre prisen endnu mere attraktiv.

Algebehandling af boligen

Vi udfører algebekæmpelse/desinficering på alle typer boliger og bygninger, herunder materialer såsom træ, eternit, stål, dekra, plast, tagpap, skifer, tegl og betonsten.

Algemidlet bliver lagt ud som et skumlag, der er synlig i ca 5-15 min. Effekten opnås efter en halv til en hel time alt afhængigt af vejret. Virkningen på de fleste typer alger kan ses allerede efter et par dage. Ved mos og lav der er noget mere hårdfør, tager det ca. 1-9 måneder, alt efter vind og vejr.

I tilfælde med et tykt lag af mos og lav, på tage, hvor der ikke er mulighed for rensning, anbefaler vi, at dette bliver fjernet med en mosskraber, hvorefter vi giver det 3 algebehandlinger med 6 måneders mellemrum.

Vi bruger altid de bedst egnede midler til opgaven, med hensyntagen til miljø og omgivelser.

Rensning af tagrender

Har du overfyldte tagrender?

Lad os rense jeres tagrender når vi alligevel er ude og algebehandle jeres tage.

Undgå skader på tagrender og fugt skader på resten af bygninger.

Et årligt tjek af dine tagrender og tagflader kan hjælpe med til at undgå skader på inventar, bygningsdele og kloaksystemet. Hvis du jævnligt får renset dine tagrender og nedløbsrør, er du sikker på, at de altid fungerer efter hensigten.
Om vinteren undgår du også lange istapper og den risiko det medfører for skader på personer, materiel og bygninger. Der er med andre ord kun gode sider ved, at få tømt dine tagrender med jævne mellemrum. 

En rensning af både tagrender og nedløbsrør vil samtidig sørge for, at det hele holder længere. Tagrenderensning til op i 15 meters, højde kan foretages fra jorden med støvsuger. Er der højere op til renden klares det fra en lift.

Vælg at få det med i abonnementsaftalen.

Tagrenderens Silkeborg

Solcellevask

Giver din investering, det fulde afkast.

Har dine solceller fået et lag af alger , pollen, støv og andet snavs er det tid til at få dem renset. Belægninger kan i nogle tilfælde nedsætte effekten på jeres solceller med op til 30%. Er dine solceller placeret i et område med høje træer, rygende skorstene, støvende industri eller bare en almindelig grusvej, så er chancen for effekttab stor.

Klima- og Energiministeriet anbefaler rengøring af solceller mellem 1-4 gange årligt, afhængig af solcellernes placering og omgivelser.

Vores rengøring af solceller foregår ved hjælp af en algebehandling med Neutralon algemiddel.

Neutralon er beregnet til brug på solceller og har samme effekt på solcellerne som på taget.