algebehandling AF BOLIGEN

ALGEBEHANDLING AF TAG, FACADE OG FLISER

OP TIL 300M2 - 900 KR.

Tilkøb af tagrenderens + opsugning af algemiddel 600 kr.

Skriv dine oplysninger så kontakter vi dig

Sådan udfører vi algebehandlinger

Egelund Rens har stor erfaring med algebehandling hos private, andelsboliger, boligforeninger og erhverv

Egelund Rens benytter kun det miljøgodkendte algemiddel NEUTRALON til algebehandling af tage.

Algemidlet bliver lagt ud i form af skum. Det virker så snart det er indtørret. De lysegrønne alger visner og skifter farve i løbet af få dage. Mos og lav er mere hårdfør, her vil virkningen først ses efter et par måneder, alt efter vind og vejr.

Få tømt/renset jeres tagrender samtidig med at vi suger det overskydende algemiddel med op.

Er i i tvivl om hvad der skal til for at jeres bolig står flot og skarp igen, så ring.

Vi er altid klar med uforpligtende tilbud råd og vejledning i hvad der kan gøres.

Vi passer selvfølgelig på jeres blomster og planter, opdager vi at de har fået algemiddel skyller vi dem af med rent vand.

Husk altid at tage nogle billeder inden vi kommer og algebehandler. Så har du dokumentation for virkningsgarantien.

Algebehandling af terrasse i Silkeborg

Algemidlet bliver lagt ud som skum

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi algebehandler ikke når det regner. Algemidlet bliver fortyndet og virkningen reduceres. Hvis der skulle komme regn inden at algemidlet er tørret ind og det gode resultat udebliver, har vi selvfølgelig virkningsgaranti.

De lysegrønne alger visner og skifte farve inden for de første dage. Ved den sorte biologiske belægning samt mos, lav og flisepest pletter er det synlige resultat ofte 1-6 måneder om at vise sig. Alt efter vind og vejr.

Ja mosset dør. Men det gror typisk rigtig godt fast og det tager derfor længere tid før vind og vejr har sørget for det endelig resultat.  

I langt de fleste tilfælde vil 1 algebehandling være nok for at komme i bund. Vi anbefaler dog vores kunder at få algebehandlet hvert eller hvert andet år.

I Egelund Rens benytter vi os kun af miljøgodkendte produkter. Ved algebehandling af taget, kan det overskydende algemiddel fjernes så det ikke ledes ud i kloakken.

En algebehandling er en super nem løsning og kan typisk klares på under 1 time hos private. Du behøver heller ikke være hjemme. så længe vi kan komme til en udendørsvandhane.  

Ja, det er naturligvis muligt at få en abonnementsaftale på algebehandling hos Egelund Rens.

 

 

 

Er I flere i nabolaget, andelsboligforeningen eller i jeres grundejerforening der ønsker at få algebehandlet, er der selvfølgelig mulighed for at få naborabat.

Ligeledes laver vi en god pris hvis i får udført flere af vores ydelser samtidig.

Ring for godt tilbud: 31 31 54 75

Det kan Egelund Rens

Algebehandling

Vi sprøjter algemiddel i form af skum, på det ønskede område. Herefter trænger algemidlet ind i alger og mos, hvorefter de visner og forsvinder ved hjælp af vind og vejr

TAGE

Er en algebehandling ikke tilstrækkelig skal det renses. Her bruges vandtryk, til skånsomt at rense taget. Efterfølgende gives en algebehandling og evt. en imprægnering

facaderens

Vi kan klare facader hos både private og erhverv. Der er flere forskellige metoder til at få dine facader pæne igen, alt efter typen af overflade, der skal behandles

fliser

Fliserne renses skånsomt med vandtryk, hvorefter det bliver algebehandlet for at fjerne eventuelle algesporer. Vil man bevare det flotte resultat skal fliserne imprægneres.

baderum og klinkerens

Kalk på badeværelset kan vi naturligvis også få fjernet. Vi renser fliserne og giver dem efterfølgende imprægnering. Så bliver fliserne nemme at rengøre fremover.

Miljørigtig graffitirens

Få fjernet graffiti og belægninger på en miljørigtig måde? Med vores sodablæseanlæg fjerner vi graffiti og belægninger. Vi kan også hjælpe hvis båden har fået glasfiberpest/osmose

Murværk

Her kan du blive klogere på, hvordan dit murværk kan blive pænt igen. Her bruger vi rensemidler til at rense murværket. Vi kan også tilbyde fugtspærring i sokler.